separatists
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

separatists

Вы не подключены. Войдите или зарегистрируйтесь

Alexi Garyn

Участников: 2

Перейти вниз  Сообщение [Страница 1 из 1]

1Alexi Garyn Empty Alexi Garyn Сб Окт 09, 2010 8:20 pm

Alexi Garyn

Я ознакомился с правилами поведения на игровых серверах, правилами поведение на портале UAG и кодексом, структурой Сепаратистов.
Моє так зване "життя" на Юазі почалося десь 1.5 року тому, відтоді я достатньо добре навчився володіти сабером і декількома видами вогнепальної зброї. Спочатку моє "життя" на Юазі було не цікаве. Я був як "йожик в туманє", був нубом, неадекватом, але з часом все змінилося, було десь в середині літа 2009, як я вступив в не оф клан "ТФ", знаю, зборище нубів, але тоді, як на мене там було прикольно, та згодом пафос голови клану мене дістав, але маючи адмінку декілька раз стер форум їхній. Згодом поступив ще не в оф БС, той БС, в якому не було куча неадекватів, той БС, в якому мені дійсно подобалося, де я мав певну повагу серед учасників, пробув там достатньо довго, 4 місяці, була війна з СГ, куча фану на Кс екстрімі. Потім свалив з БС через Спракса (дарк енжела), його пафос і ЧСВ порядком дістало. Поступив в Мандалори, пробув місяць, нічим цікавим тоді не відзначився, клан був фактично мертвий. Вернувся в БС, вже не було спракса, але всерівно, вже не було тим БС, яким воно було спочатку, пробув десь 2-3 тижні, пішов. Довго запрошували в Зе Лолс, поступив, пробув достаньо довго, з 3 місяці, пішов, поступив в АГ, яке планувало реорганізуватися, не змогло. Забив, вернувся, знову забив, тепер вернувся, не обіцяю бути мегоактивним в грі, але на форумі і т.п. буду достатньо активним.
Боти: Lg Foreva, Price, Bykin, Argos, Rilis, Mattias Jabs, Hurricane
Причини: так як ГЛ реорганізується, а я вибрав саме його, то логічно було б і сюди піти. Думаю, якщо клан стане оф, то може стати доволі сильним, але при одній умові, якщо буде жорсткий відбір кандидатів, а не тупо для кількості.

2Alexi Garyn Empty Re: Alexi Garyn Сб Окт 09, 2010 8:29 pm

Oriw

Oriw
Admin

лг форева - был когдато в манах?

https://separatists.ukraine7.com

3Alexi Garyn Empty Re: Alexi Garyn Сб Окт 09, 2010 8:31 pm

Alexi Garyn

ні, це був перший нік, потім його взломав діст)

4Alexi Garyn Empty Re: Alexi Garyn Сб Окт 09, 2010 8:38 pm

Oriw

Oriw
Admin

просто помню когда я еще в манах был, так там такое тело было)
ну в принципе я против тебя ничего неимею, хотя и неочень хорошо тебя знаю)
как насчет людей? сможеш организовать пару провереных людей?)

5Alexi Garyn Empty Re: Alexi Garyn Сб Окт 09, 2010 8:41 pm

Alexi Garyn

в мене скайп на 100+ осіб, постараюся найти тих, хто не забили на гру і не в кланах)
з грошима, думаю, проблем не буде, бо відкрив магазин, і вже є декілька замовлень, тому проблем не повинно бути)
я був в мані, з місяць, як написано в історії під ніком Alexi Garyn )

6Alexi Garyn Empty Re: Alexi Garyn Сб Окт 09, 2010 8:43 pm

Oriw

Oriw
Admin

велкам. надеюсь неподведеш)

Спонсируемый контент

Вернуться к началу  Сообщение [Страница 1 из 1]

Права доступа к этому форуму: