Моя історія починається на планеті Дорін. Я Кел-дор . Народився я в сім'ї відставного армійського зброяря, нині ж пілота звичайного пасажирського крейсера. Уроки пілотування, які давав мені батько, довго не затримувалися в моїй голові, але уроки озброєння я дуже любив. Коли по мірках мого народу я досяг повноліття(16 сгл), мені дали три завдання: два по моїй професії, і одне "випадкове". Суть перших двох завдань полягала в тому, що я повинен був зібрати собі зброю і сходити на полювання в сірчаний ліс, що за Дор''Шаном, нашим поселенням. Ці заданя були дуже прості, тим більше з моєю підготовкою. А ось "випадкового" завдання я боявся, хіба мало що мені може випасти. Одному моєму товаришеві випала охота на вампу. Коли я взнав своє завдання, я не зміг стримати зітхання полегшення. Мені треба було супроводжувати вантажний крейсер на Гезінос. Після того я хотів Вступити в Організаю Сепаратистів.
Причини:Хочу Активно брати участь у житті клану,хочу пізнати нове про сепаратистів.Я бачу Цю організацію дуже розвиненою.Так як вона тільки но зародилася вона поступово зміцнюватимесь. І колись вона стане одною з найвпливовіших організацій.
Причини:Хочу Активно брати участь у житті клану,хочу пізнати нове про сепаратистів.Я бачу Цю організацію дуже розвиненою.Так як вона тільки но зародилася вона поступово зміцнюватимесь. І колись вона стане одною з найвпливовіших організацій.